Bøger / faglitteratur til børn

Snorelege : sjove snorefigurer fra hele verden


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2014

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 17. dec. 2014

Snorelege kendes i mange lande og nu kan du selv lære denne kreative og sjove leg. For børn fra 6 år med hjælp og vejledning af voksne, og for større børn, der selv kan læse og følge bogen.

Bogen indeholder 32 snoremodeller med fantasifulde navne som fx "Gondolen", "Skildpadden" og "Guillotinen". Snorelegene er tildelt sværhedsgrader, varierende fra 1 til 3 stjerner. Alle modeller ledsages af trin-for-trin forklaringer, samt et farvefoto af det endelige resultat. Bogen er holdt i pastelfarvede, feminine toner. På bogens første sider introduceres læseren for snorelegenes oprindelse samt vigtige begreber og bagerst i bogen findes en litteraturliste og bibliografi.

Lækkert layout og flotte farvefotos. Forfatteren i denne bog har fravalgt både de ledsagende rim- og remselege og de fine trin-for-trin illustrationer, der giver visuel støtte i udførslen af snorelegene, som vi kender fra forgængeren Leg med snor og ord.

I forgængeren Leg med snor og ordLeg med snor og ord fra 2006 sammenkobler forfatteren, som er tale- og hørelærer, de gamle snorelege med rim på vers, således at den sproglige udvikling understøttes af de motoriske udfoldelser med snoren. Denne bog kan anbefales til yderlig inspiration og flere snorelege I forgængeren fra 2006 sammenkobler forfatteren, som er tale- og hørelærer, de gamle snorelege med rim på vers, således at den sproglige udvikling understøttes af de motoriske udfoldelser med snoren. Denne bog kan anbefales til yderlig inspiration og flere snorelege .