Bøger / faglitteratur / opskrifter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


70 næringsrige opskrifter til babyer op til 1 år. Kan bruges til både baby og til resten af familien.

Indhold

Introduktion : fra mælk til mad ; Barnets spiseudvikling ; Opskrifter : 4-5 måneder ; Opskrifter : 6-8 måneder ; Familieretter ; Opskrifter : 9-12 måneder ; Familieretter ; 12 måneder+ ; Familieretter ; Babyleksikon


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. nov. 2020

70 næringsrige opskrifter til babyer op til 1 år. Kan bruges til både baby og til resten af familien.

Bogen består af seks kapitler, et babyleksikon, referencer og et opskriftsregister. De to første kapitler er "Fra mælk til mad" og "Barnets spiseudvikling". Resten af kapitlerne er opskrifter - inddelt efter: 4-5 måneder, 6-8 måneder, 9-12 måneder og 12 måneder + familieretter. Bogens opskrifter er basisopskrifter, og størstedelen af råvarerne er økologiske, biodynamiske eller bæredygtige. Der er lagt vægt på, at opskrifterne kan spises af hele familien ved at vælge til og fra. Ved hver opskrift er angivet: sæson, antal personer og evt. To Go og/eller skemad. Bogens ene forfatter, Nanna Østensgaard, er cand.scient.techn. i integrerede fødevarestudier med speciale i human ernæring. Den anden, Adam Engel, er historiker, madformidler og har været både kok og hoteldirektør. De har begge små børn, så de ved, hvad de snakker om - både fagligt og privat.

Lækker og indbydende bog med babymad. Det er et stort plus, at maden kan spises af hele familien. Der er farvefotos af de færdige retter, og de ser indbydende ud. Bogen er i en holdbar kvalitet. Dejligt med nyt indenfor babymad.

Af nyere bøger med babymad findes bl.a. BabymadMadglæde for børn, der primært er med mad for babyer, samt Madglæde for børn, der også har opskrifter for børn op til 5 årAf nyere bøger med babymad findes bl.a. Babymad, der primært er med mad for babyer, samt , der også har opskrifter for børn op til 5 år.