Bøger / skønlitteratur / roman

Spøgelsesfangen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En hårdkogt politisk thriller hvor to likvideringer i Esbjerg og et flystyrt ved Vesterhavet får kriminalassistent Nina Portland på hårdt arbejde.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2010

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 22. sep. 2010

De mange læsere af hårdkogte danske spændingsbøger får god underholdning i denne velskrevne thriller.

Jens Henrik Jensen har gjort sig bemærket som en af vore bedste spændingsforfattere. Det er nu 3 år siden den seneste med kriminalassistenten Nina Portland i hovedrollen er kommet, og nærværende holder samme høje niveau. 2 likvideringer i indvandrermiljøet sætter Esbjerg Politi i højeste beredskab. Nina Portland, som er faldet i unåde, sættes på en tilsyneladende banal sag om et flystyrt, men det viser sig hurtigt, at det er en sag med internationale aspekter om en terrormistænkt spøgelsesfange, som skal bringes til afhøring udenfor offentlighedens søgelys i Rumænien. Udover de internationale forviklinger giver bogen et glimrende indblik i provinsbyen Esbjerg, frustrationerne over politireformen og Nina Portlands udfordringer som alenemor med sønnen Jonas.

Forfatteren har tidligere udgivet populære spændingsbøger som Kællingen i Krakow, 1997, Hofnarren i Murmansk, 1999 og Ulven i Banja Luka, 2002 og 2 andre med Nina Portland i hovedrollen: Økseskibet, 2004 og Kulmanden, 2007.

En underholdende politisk thriller om kampen mod terrorisme, vold og kriminalitet med udgangspunkt i Esbjerg.


litteratursiden.dk

d. 27. sep. 2010

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 27. sep. 2010

To mystiske mord, bandekrig, et fly, der styrter ned og en spøgelsesfange – alt det bindes elegant sammen i Jens Henrik Jensens spændingsroman, som er næsten umulig at lægge fra sig. Nu gør du det ige...


Politiken

d. 11. sep. 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. sep. 2010


Jyllands-posten

d. 8. sep. 2010

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 8. sep. 2010