Bøger / faglitteratur / øvelser

Stærk, stærkere, sund : træn dig til bedre vaner


Beskrivelse


20 træningsprogrammer og 100 øvelser, som henvender sig til 6 typer fra begynderen over langdistance-løberen til yoga- og pump-pigen. Samt afsnit om Rikke Hørlykkes (f. 1976) 11 år som professionel håndboldspiller og hendes erfaring med træning, kost og mindset for at opnå sine mål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 20. mar. 2015

En guide for dem - nok mest kvinder- der ønsker at træne smart og spise klogt for at få maksimalt udbytte ud af træningen.

Rikke Hørlykke vil være kendt af mange fra sin tid som professionel håndboldspiller, og her kombinerer hun sin viden om træning fra tiden som håndboldspiller og sit job i dag som personlig træner og kognitiv coach. Bogen består af 3 dele. I første del, som er den mest private, fortæller hun om sit liv som professionel og de værktøjer, hun selv har erfaring med virker i forhold til mindset, træning og kost. 2. og 3. del består af 20 programmer, som henvender sig til 6 forskellige typer fra begynderen over langdistance-løberen til yoga- og pump-pigen. Alle øvelser er vist og forklaret i ord og billeder. Rikke Hørlykke tager udgangspunkt i funktionel styrketræning, og mange af øvelserne kan laves alle steder uden brug af hjælpemidler bortset fra kroppens egen vægt, mens nogle af dem kræver redskaber i et fitnesscenter.

Jeg synes det er lykkedes fint for Rikke Hørlykke at kombinere det private med det professionelle. Hendes mål med bogen er at give inspiration til, hvordan man kan supplere den foretrukne motionsform - uanset om det er løb, roning eller zumba - med styrketræning for at mærke fremgang i forhold til en sund og stærk krop.

Styrketræning er der efterhånden en del om. For kvinder specielt er der Styrketræning for kvinderFunktionel træning og for mændende Funktionel træningStyrketræning er der efterhånden en del om. For kvinder specielt er der Styrketræning for kvinder og for mændende .