Bøger / skønlitteratur / roman

Stormsøsteren : Allys historie


Beskrivelse


Da Allys adoptivfar Pa Salt dør, får Ally og hendes fem søstre hver især en ledetråd til at finde deres biologiske ophav. I Stormsøsteren føres Ally til Norge, hvor hendes historie er viklet ind i en stor slægt af klassiske musikeres historie.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2017

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 23. feb. 2017

Andet bind i Lucinda Rileys serie om kærlighed, sorg og at finde sig selv og sine rødder. For læsere af storslåede kærlighedshistorier.

Ally og hendes fem søstre bliver kaldt hjem til deres barndomshjem, da deres adoptivfar Pa Salt uventet dør. Til hver af søstrene, hvis navne er inspireret af stjernebilledet de syv søstre, har Pa Salt efterladt en ledetråd om deres biologiske ophav. I Stormsøsteren følger vi Ally og hendes historie. Hun bliver ført til Norge, hvor hendes historie bliver forbundet med en stor slægt af klassiske musikere. Første bind i serien er De syv søstre.

En storslået kærlighedshistorie, hvor især Allys slægts historie fanger og giver en lyst til at læsere videre. Sproget er let og bogen, er trods sit forholdsmæssigt høje sideantal, letlæst.

Af andre nyere romaner, der handler om storslået kærlighed, kan nævnes Jojo Moyes' Mig før digEfter dig og Efter digAf andre nyere romaner, der handler om storslået kærlighed, kan nævnes Jojo Moyes' Mig før dig og .


litteratursiden.dk

d. 26. mar. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 26. mar. 2017

Lucinda Riley har et godt skrivegen, der gør hendes lange, episke romaner til fornøjelig læsning. Anden del af historien om de syv søstre er både bevægende og spændende. Det flotte og beskrivende spro...