Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sunde skåle : lad dig inspirere til de bedste bowls


Beskrivelse


Opskrifter på "bowls" eller sunde skåle, den ultimative comfort food, hvor måltidet er samlet i én skål. Fra morgenmad og salater til supper og desserter præsenteres hovedsageligt vegetariske retter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2018

af

af

Martin Jørgensen

d. 28. feb. 2018

Opskriftsbog om måltidsskåle fyldt med især grøntsager. Som udgangspunkt for de der ønsker at spise vegetarisk, men der er også plads til kødspiserne.

En opskriftsbog indeholdende sunde skåle, der betegnes af forfatteren som den ultimative comfort food. Bogens opskrifter, har alle det tilfælles, at de er måltider samlet i én skål. Fra morgenmad og salater til supper og deserter præsenteres hovedsageligt vegetariske men også veganske retter. Hovedvægten lægges på frugt og grønt, der ofte ledsages af dressinger og andet tilbehør. Mange retter har forslag til variationer og ekstra ingredienser som fx kød og mælkeprodukter. Opskrifterne fylder hvert en side, og den anden side i opslaget anvendes til et ledsagende foto. Maria Engbjerg er blogger, forfatter, madstylist og fotograf, og driver den populære madblog Vanløse Blues, der trækker mange besøgende.

En absolut fin og flot opskriftsbog, der bestem har et publikum ventende parat. Opskrifterne er forholdsvist korte og ganske ligetil. At bagkvinden er fotoblogger og fotograf er der ingen tvivl om. Det kombineret med en lang række indbydende grøntsager, gør bogen til en appetitlig affære. Man får lyst til at leve sundt bare man ser forsiden.

Enbjergs tidligere bøger Geniale grøntsager fra Vanløse BluesVelsmagende vegansk & vegetarisk fra Vanløse Blues og Velsmagende vegansk & vegetarisk fra Vanløse Blues har samme indgangsvinkelEnbjergs tidligere bøger Geniale grøntsager fra Vanløse Blues og har samme indgangsvinkel.