Bøger / faglitteratur / opskrifter

Suveræne salater året rundt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opdelt i 12 afsnit, der følger årets gang og årstidernes udbud af frugt og grøntsager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2012

af

af

Conni Boll Christensen

d. 21. sep. 2012

Opskrifter på salater til alle, der holder af fyldige salater, serien af kogebøger med titelbegyndelsen "Suveræne" og/eller Tina Scheftelowitz' madfilosofi, som er kendt af både bibliotekets lånere og Politikens læsere.

Scheftelowitz har udgivet flere kogebøger, hvoraf en del har fokus på salater. Denne adskiller sig ved at være opdelt i 12 afsnit, der følger årets gang og årstidernes udbud af grøntsager. Det er ikke en vegetarkogebog, da flere af salaterne indeholder kød, fx en oksebøfsalat med rucola, pink grape og avocado. Til hver måned er der foreslået en buffet, som er sammensat af nogle af månedens salater med kød- og fisketilbehør. Salaterne kan være tilbehør eller et fuldt måltid. Udover egne nye opskrifter har hun også medtaget de fem bedste salater fra DM i salat, hvor hun var en af dommerne. Bogen er illustreret, som vi kender det fra hendes andre kogebøger og indeholder en liste over særlige ingredienser, køkkentips og tricks, sæsonoversigt, gode links og et register. Jeg har med succes afprøvet nogle af oktober-opskrifterne og har nu fået introduceret lakridspulver i mit køkken.

Bibliotekerne har mange bøger med opskrifter på salater. Denne er i den velkendte og populære "Suveræne" stil.

90 nye inspirerende opskrifter på fyldige salater, der følger årets gang. Anskaffes helt på linje med forfatterens andre suveræne kogebøger.