Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Syndikathuer : 7 strikkeopskrifter


Beskrivelse


Inspireret af hvert medlem af sin strikkegruppe, Strikkesyndikatet, har forfatteren designet 7 forskellige strikkede huer, der har samme tætsiddende form, men er varierede med hensyn til mønstre, kvaster, farver og sværhedsgrad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2017

af

af

Louise Urban Andersen

d. 3. maj 2017

7 specialdesignede huer til kvinder. Opskrifterne kræver en erfaren strikker.

I et kort forord ridser Dieuwke van Mulligen sin strikkepassion og baggrunden for denne bog op. Inspireret af hvert medlem i sin private strikkegruppe, Strikkesyndikatet, har hun designet 7 forskellige, strikkede huer. Huerne har grundlæggende samme tætsiddende form, men derudover har huerne vidt forskellige designs. Der er variation i mønstre, kvaster, farver og sværhedsgrad. Til hver opskrift er der et par ord om personen, der har givet designeren inspiration til præcis denne hue. Derefter følger oplysninger om garntype og -forbrug, pinde, udstyr, strikkefasthed og størrelser. Ved de mønstrede huer er der også diagrammer. Bogen afsluttes med en oversigt over forkortelser og links og resurser.

Fine, detaljerede huer, der har vidt forskellige udtryk. Opskrifternes sværhedsgrad taget i betragtning, henvender bogen sig til de mere erfarne strikkere, der vil føle sig godt udfordret.

Udgivelsen er den første fra Mulligen. Der er udgivet en række bøger, som også indeholder huer, bl.a. Efteråret kalder.