Bøger / faglitteratur

Tag dig selv alvorligt! : 7 skridt til positiv transformation


Beskrivelse


Guide til at tage syv nye skridt i livet mod større selvagtelse. Forfatterne anviser enkle skridt til hvordan man kan begynde at tage sig selv alvorligt, og hvad det egentlig betyder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 20. mar. 2018

Vil du lære at tage dig selv mere alvorligt, er her syv enkle og energiske skridt til personlig transformation. Til interesserede i selvudvikling uden spirituel vinkel.

Forfatterne, der står bag flere udgivelser om mentaltræning, mener at kilden til al mental lidelse er, at vi ikke tager os selv alvorligt. Det første skridt til højere selvagtelse er en øvelse i at få styr på sine prioriteter. Næste skridt er at kende sine modstandere, fx at undgå at blive dopamin-junkie. Tredje skridt er at forstå hvad det vil sige at gennemgå en personlig transformation. I fjerde skridt skeles der til erfaringer fra fx stressramte, hunde og religion. Femte skridt er at acceptere de omkostninger der er ved forandring, og i sjette skridt skal der handling til ved hjælp af formlen "indsigt x bevidsthed x refleksion x handling x fastholdelse = personlig transformation". I sidste skridt samles der op på alt det der kan gå galt i processen. Med adgang til gratis onlinetest på forfatternes hjemmeside og coaching-firma www.empowermind.dk.

Yderst forfriskende og interessant læsning der motiverer til forandring. Sproget er energisk uden at være irriterende, og brugen af "vi" gør tonen ekstra personlig.

Minder i sprog og tema om SlukDu bliver hvad du tænkerNøglen til din hjerneVejen til sund robusthed. Læsere vil også finde interesse i forfatternes andre udgivelser, fx Du bliver hvad du tænker, Nøglen til din hjerne og Vejen til sund robusthedMinder i sprog og tema om Sluk. Læsere vil også finde interesse i forfatternes andre udgivelser, fx , Nøglen til din hjerne og Vejen til sund robusthedMinder i sprog og tema om Sluk. Læsere vil også finde interesse i forfatternes andre udgivelser, fx Du bliver hvad du tænker, og Vejen til sund robusthedMinder i sprog og tema om Sluk. Læsere vil også finde interesse i forfatternes andre udgivelser, fx Du bliver hvad du tænker, Nøglen til din hjerne og .