Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tag naturen med hjem : indretning, ideer og mad til alle årstider


Beskrivelse


Hvordan ting fra naturen kan hentes ind i vore hjem, og bruges til pynt, til dekorationer eller til at spise. Opdelt efter de fire årstider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 7. okt. 2014

Inspirerende og smuk bog for alle, der interesserer sig for naturen og hvad man kan finde, som kan bruges til pynt, til madlavning m.m. Med masser af flotte stemningsfyldte billeder.

Pia Krøyer har arbejdet i magasin- og reklamebranchen, hun har udgivet en række bøger bl.a. om søde sager, Christina B. Kjeldsen arbejder også i magasinbranchen, og det er hendes første bog. Med denne bog vil de vise, hvordan ting fra naturen kan hentes ind i vore hjem, og bruges til pynt, til dekorationer eller til at spise. Bogen er opdelt efter de fire årstider, og tingene kan nemt findes i skoven, på stranden, i grøftekanterne eller måske bagest i en gammel have.

Bogen passer fint ind i tidens trend med mere kontakt med naturen, først ved at bevæge sig ud i den og samle forskellige ting, og derefter hjemme bruge materialerne til pynt, til dekorationer - hver årstid har sit eget stilleben - eller til selv at lave sin egen pasta af ramsløg eller hybenmarmelade. Bogen emmer af tid og ro og billederne er holdt i fine og lavmælte farver, som kendetegner den nordiske stil. Forfatterne oplyser, at de har medtaget det, som de er faldet over eller er blevet fascineret af.

Bøger med spiselige planter fra naturen har vi flere af bl.a. NaturalmanakNaturens spisekammerNordliv og Naturens spisekammer, og om pynt med naturmaterialer har vi bl.a. NordlivBøger med spiselige planter fra naturen har vi flere af bl.a. Naturalmanak og , og om pynt med naturmaterialer har vi bl.a. NordlivBøger med spiselige planter fra naturen har vi flere af bl.a. Naturalmanak og Naturens spisekammer, og om pynt med naturmaterialer har vi bl.a. .