Bøger / faglitteratur

TankeRevision - en bevidsthedsændring i den ny tid


Beskrivelse


Brugsbog om selvhjælpsmetoden TankeRevision til nulstilling af uønskede tanker, meninger og overbevisninger. Til læsere, der vil ændre deres tankesæt ved egen hjælp.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2021

af

af

Grethe Lorentzen

d. 26. feb. 2021

Brugsbog om selvhjælpsmetoden TankeRevision til nulstilling af uønskede tanker, meninger og overbevisninger. Til læsere, der vil ændre deres tankesæt ved egen hjælp.

TankeRevision er et gratis online selvhjælpsprogram til at annullere uønskede tanker, meninger og overbevisninger fra hukommelsen. Det er muligt, hævder Ida Oxholm, som er terapeut og foredragsholder, pga en ny evolutionær bevidsthed. Hun har deltaget i udviklingen af programmet, der kan tilgås på https://tankerevision.dk. Programmet hjælper brugeren til at gennemtænke konsekvenserne af, at have eller ikke at have, tankerne eller overbevisningerne. Programmet gennemgås med eksempler på problemer, fx tandlægeskræk, konflikter med andre, utilfredshed med en selv, udbrændthed og stress. Bogen indleder med et kort teoretisk afsnit.

Bogen er letlæst og giver en god introduktion til det enkle onlineprogram med spørgsmål, som brugeren besvarer i relation til sit problem. Karakteren af den nye bevidsthed, der skulle muliggøre en nulstilling af tanker, forklares desværre ikke. Bogen og programmet kan anvendes som en enkel guide til de, der vil reflektere over problematiske tanker.

KildenGrib livet - slip angstenLev mere tænk mindre beskriver brugen af visualisering til at komme ud af negative tankemønstre, og tiltrækker det, vi ønsker. Pia Callesen forklarer i Grib livet - slip angsten og i Lev mere tænk mindre metoden metakognitiv terapi til at ændre negative tankemønstre og tankemylderKilden beskriver brugen af visualisering til at komme ud af negative tankemønstre, og tiltrækker det, vi ønsker. Pia Callesen forklarer i og i Lev mere tænk mindre metoden metakognitiv terapi til at ændre negative tankemønstre og tankemylderKilden beskriver brugen af visualisering til at komme ud af negative tankemønstre, og tiltrækker det, vi ønsker. Pia Callesen forklarer i Grib livet - slip angsten og i metoden metakognitiv terapi til at ændre negative tankemønstre og tankemylder.