Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Tegn selv dine kæledyr


Beskrivelse


Lær at tegne bl.a. marsvin, kaniner, hamstere, mus, katte og hunde ved hjælp af simple former og gode tips og tricks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2017

af

af

Lotte Klemens Thomhave

d. 1. aug. 2017

Overskuelig fagbog med lette øvelser for børn, der vil tegne deres egne kæledyr. For begyndere i alderen 7-10 år.

Bogen viser, hvordan man kan tegne sine kæledyr med blyant eller tush. Hver side er et opslag med en øvelse, hvor man udfra cirkler lærer at tegne fx en hamster, en mus og en kat. En kort tekst fortæller, hvad man skal gøre. Tegninger viser, hvordan man starter og slutter. Bogen viser også, hvordan man tegner dyrenes snuder og haler.

Bogen tager børnene ved hånden og viser, hvordan man let kan komme i gang med at tegne fx ud fra en simpel cirkel. Der er små humoristiske indslag på siden, som er med til at opmuntre børnene. Selv små børn fra 5 år kan være med, hvis en voksen læser instruktionerne højt.

Der findes et væld af tegnebøger med nemme instruktioner til børn. Robbin Cuddy viser også med enkle teknikker, hvordan det kan gøres i Lær at tegne kæledyrBørn tegner dyr. Bogen Børn tegner dyr er for dem, der vil lære at tegne større dyr.Der findes et væld af tegnebøger med nemme instruktioner til børn. Robbin Cuddy viser også med enkle teknikker, hvordan det kan gøres i Lær at tegne kæledyr. Bogen er for dem, der vil lære at tegne større dyr..Informationer og udgaver