Bøger / skønlitteratur / roman

Tempelriddernes arv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Antikvarboghandler Cotton Malone i København er tidligere CIA-agent. Han opsøges af sin tidligere chef Stephanie Nelle, og sammen indleder de en jagt på sandheden om tempelriddernes skat.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Per Månson

2007

Den tidligere CIA-agent Cotton Malone har slået sig ned som antikvarboghandler i København. Han opsøges af sin tidligere chef Stephanie Nelle, der er i byen efter en bestemt bog. Hendes afdøde mand forskede i mysterierne omkring tempelridderne og kirken i Rennes-le-Château og bogen skulle have nogle spor. Nutidens tempelriddere er også ude efter bogen og snart er Stephanie og Cotton involveret i et livsfarligt spil i Languedoc. Det kunne være endnu en Dan Brown-klon, men Berry kan sagtens stå på egne ben. Bogen er meget velskrevet og giver et sobert og distanceret billede af de mange myter om tempelriddernes skat - og et originalt og plausibelt bud uden mystik. Absolut et af de bedre tilbud i den voksende genre, som Dan Browns mange fans vil sluge.


litteratursiden.dk

d. 19. mar. 2007

af

af

Arne Larsen

d. 19. mar. 2007

Forrygende flot og underholdende spændingsroman, som med sin cocktail af tempelriddermystik, hemmelighedsfulde bøger, gåder og skattejagt er fuldt på højde med "Da Vinci mysteriet". Forfatteren Steve...


Berlingske tidende

d. 31. mar. 2007

af

af

Gert C. Nielsen

d. 31. mar. 2007


Jyllands-posten

d. 9. mar. 2007

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 9. mar. 2007