Bøger / skønlitteratur / roman

Tilbage til Mandalay


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Da Eva skal på forretningsrejse til Mandalay, beder morfaren hende om at returnere en dyrebar skat til dens retmæssige ejer. Rejsen åbenbarer sandheden om morfaderens fortid i Burma under 2. verdenskrig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2017

af

af

Louise Hede

d. 1. sep. 2017

På forretningsrejse til Mandalay, finder Eva endelig ud af sandheden om sin morfars fortid i Burma under 2. verdenskrig. For kvindelige læsere af trivi- og kærlighedsromaner.

Eva Gatsby får mulighed for at rejse til Mandalay, i forlængelse af sit arbejde med at restaurere antikviteter. Evas morfar Lawrence tjente i Burma under 2. verdenskrig, og beder nu Eva om at levere en gammel genstand retur til sin retmæssige ejer. Evas rejse åbner hendes øjne for både landets nuværende tilstand, men også for hendes morfars fortid, og hvad den fortid har af betydning for familiens rødder tilbage i England. Tidligere er forfatterens bog Et spor af safran udkommet på dansk.

Meget detaljemættet, og med mange forskellige subplots, der både springer i tid, sted og synsvinkler. Det gør læsningen rodet, men som trivi-roman underholder den stadig.

I samme stil og genre som Danielle Steel, Lucinda Riley og Kate Mortons romaner, dog kommer nærværende bog ikke op på samme højder som de to sidstnævnte forfatteres.