Bøger / faglitteratur / opskrifter

Toscanske familie-kokkerier : tag med på rejse ind i det toscanske familie-køkken og lær at lave de skønneste, simpleste retter fulde af velsmag og kærlighed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2020

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 12. juni 2020

Ny flot udgivelse af Sif Orellana om hendes kærlighed til Toscana og det italienske køkken. Dette er bind fem i hendes temaserie til børnefamilier med fokus på nærvær, velsmag og kreativitet.

Hæftet indledes med en kærlighedserklæring til Toscana samt til regionens mad og mennesker. Så er der nogle tips til, hvordan man kan inddrage børnene i madlavningen og dernæst kommer tre kapitler og et register. De tre kapitler omhandler morgenmad, middagsretter og festretter. Eksempler på opskrifter er omelet, ravioli, kager og pastaretter. Hæftet er illustreret med helsides farvefotos og blander opskrifter, billeder og anekdoter.

En meget appetitlig kogebog med lækre billeder af både landskab og mad, hvor man hurtigt føler sig hensat til det smukke Toscana. Opskrifterne virker nemme at gå til, og der er et overskueligt antal.

Af andre kogebøger med ToscanaMit ToscanaSpiser op i Toscana som omdrejningspunkt kan nævnes , Mit og Spiser op i Af andre kogebøger med Toscana som omdrejningspunkt kan nævnes Toscana, og Spiser op i ToscanaAf andre kogebøger med Toscana som omdrejningspunkt kan nævnes Toscana, Mit Toscana og .