Bøger / faglitteratur / øvelser

Træn i det fri : leg dig til en stærk krop med outdoor fitness


Beskrivelse


Beskrivelse af træningsformen outdoor fitness, der er en blanding af løb og stryketræningsøvelser. Med seks træningsprogrammer som kan tilpasses den enkeltes fysiske formåen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2015

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 30. sep. 2015

Outdoor Fitness er en nem og meget givende træningsform, og denne velillustrerede bog gør det nemt at gå til. Meget bred anvendelighed og kan anvendes af såvel begynderen, som den garvede instruktør.

Søren Malling, f. 1962, er uddannet zoneterapeut med speciale i led. Hans unikke reflekszonebehandling har gennem årene hjulpet mange eliteidrætsfolk med at overkomme skader hurtigere end normalt. Outdoor fitness er en motionsform, der er vokset de sidste par år, og består af en blanding af løb og styrketræningsøvelser, der udføres udendørs og i fællesskab med andre. Ifølge Malling er det en god måde at træne hele kroppen i rekordfart, da alle muskler aktiveres. Der indledes med en række motivationsgrunde, og derefter beskrives seks træningsprogrammer som kan tilpasses den enkeltes fysiske formåen. Indeholder en række fotografier af øvelserne, samt links til klubber, centre mm.

Velkomponeret og indbydende layout, med mange fine instruerende fotografier af øvelserne. Malling gør meget ud af, at det skal være sjovt at træne, og det motiverende sprog samt den lettilgængelige pædagogiske tilgang, smitter af på læseren. Træningsformen kan minde om crossfit (som også kan udføres indendørs), men i crossfit er fokus mere på at gentagelserne skal udføres hurtigst muligt og pulsen skal holdes på et konstant højt niveau.

Første bog på dansk om Outdoor Fitness, men formen kan minde lidt om SvinetræningMotion i naturen og Motion i naturenFørste bog på dansk om Outdoor Fitness, men formen kan minde lidt om Svinetræning og .