Bøger / faglitteratur / øvelser

Træn nærværsmusklen : daglige øvelser til en travl hverdag. Bind 2 : Februar


Beskrivelse


Forslag til daglige øvelser i mindfulness og nærværstræning, tilpasset efter årstiderne. Som fx sanse-, meditations-, kreativitets- og yogaøvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. nov. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 14. nov. 2019

Find nærværet i hverdagen med små daglige øvelser der giver ro, fokus og koncentration. Kan bruges af alle.

3 kalenderbøger til henholdsvis december, januar og februar med en lille øvelse til hver dag i måneden. Det kan være sanseøvelser, refleksionsøvelser, meditationsøvelser, yogaøvelser og kreativitetsøvelser. Formålet er øget nærvær i hverdagen. I december fokuseres mest på accept eller bare om at være til stede, januar på venlighed og februar på tålmodighed. Illustreret med farvefotos. Der er planlagt en udgivelse til hver af årets 12 måneder.

Uprætentiøs og meget tiltalende udgivelse. På trods af bøgernes kalenderformat kan de enkelte øvelser bruges året rundt og uafhængigt af hinanden. Øvelserne er enkle, lettilgængelige og kræver ikke kendskab til mindfulness og meditation. Billedmaterialet er farverigt og inspirerende, det kan man desværre ikke sige om forsiderne.

Vi ser mange titler med fokus på øget nærvær bl.a. Et øjeblikDage med mildhed, modgang og miraklerHav tillid til livet med både øvelser og teori. Kalenderbøger eller almanakker er også oppe i tiden blandt de humoristiske finder vi Dage med mildhed, modgang & mirakler og til spirituel inspiration Hav tillid til livetVi ser mange titler med fokus på øget nærvær bl.a. Et øjeblik med både øvelser og teori. Kalenderbøger eller almanakker er også oppe i tiden blandt de humoristiske finder vi Dage med mildhed, modgang & mirakler og til spirituel inspiration Hav tillid til livetVi ser mange titler med fokus på øget nærvær bl.a. Et øjeblik med både øvelser og teori. Kalenderbøger eller almanakker er også oppe i tiden blandt de humoristiske finder vi Dage med mildhed, modgang & mirakler og til spirituel inspiration .Informationer og udgaver