Bøger / faglitteratur / øvelser

Træning for nybagte mødre


Beskrivelse


Fire-trins træningsprogram til kvinder, der ønsker at komme i form efter fødslen og få en stærk krop. Med åndedræts- og maveøvelser, træningsprogrammer og gode råd til motivation og kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 5. aug. 2015

Bog for nybagte mødre eller for kvinden, som vil styrke sin krop og komme i bedre form. Træningen kan foregå hjemmefra, mens man passer sit barn.

Forfatteren Rönnberg er mor til 5 og personlig træner for gravide og nybagte mødre, så hun ved hvad det vil sige at træne efter en fødsel. Bogen er delt op i 4 trin, hvor trin 1 indleder med små øvelser der til sidst bliver til et fuldt træningsprogram i trin 4. Programmet består af åndedrætsøvelser, maveøvelser, styrketræning samt konditionstræning. Derudover gives der gode råd til at holde motivationen og spise fornuftigt. Hver øvelse er illustreret med et billede samt en kort beskrivelse.

Gennemarbejdet og flot illustreret træningsbog, hvor der er masser af inspiration og motivation hvis man stræber efter den perfekte krop. Hvis man skal følge hele programmet får man nok at se til, men man kan nøjes med at udvælge enkelte øvelser.

Der er ikke så meget litteratur med træningsøvelser for nybagte mødre, der findes dog 9 måneder før - 9 måneder efterYoga før og efter fødslenI form efter fødslen, Yoga før og efter fødslen og I form efter fødslen. Denne er klart den mest udførlige af demDer er ikke så meget litteratur med træningsøvelser for nybagte mødre, der findes dog 9 måneder før - 9 måneder efter, og I form efter fødslen. Denne er klart den mest udførlige af demDer er ikke så meget litteratur med træningsøvelser for nybagte mødre, der findes dog 9 måneder før - 9 måneder efter, Yoga før og efter fødslen og . Denne er klart den mest udførlige af dem.