Bøger / faglitteratur / øvelser

Træning til muskler : en ernæringsteoretisk og træningspraktisk guide


Beskrivelse


Gode råd og anvisninger til styrketræning for både mænd og kvinder. Med afsnit om proteiner, fedtstoffer og væskeindtag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juni 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 2. juni 2015

Træningsbog med gode råd og anvisninger til styrketræning for både mænd og kvinder, og en tilhørende bog med opskrifter med højt proteinindhold. For dem, der træner seriøst og meget, men bogen vil også kunne bruges af trænere, undervisere på sports- og idrætsskoler o.l.

Begge bøger er udgivet af Aalborg Sportshøjskole, som uddanner trænere og ledere til det frivillige danske foreningsliv. Størstedelen af eleverne beskæftiger sig med styrketræning i forskelligt omfang, og underviserne har efterhånden stor erfaring både som udøvere og trænere, og det er disse erfaringer, som de bringer videre her. Øvelserne kan udføres i almindelige træningscentre, og hver øvelse beskrives grundigt i tekst og billeder. Indimellem de praktiske afsnit er der afsnit af mere teoretisk karakter, som fx afsnit om proteiner, fedtstoffer og væskeindtag. Bogen afsluttes med 2 træningsprogrammer, som kan bruges til inspiration til træningen. Bogen om kost giver forslag til en lang række proteinholdige retter til alle dagens måltider.

Begge bøger vil kunne bruges af dem, der dyrker styrketræning på et seriøst plan. Alle retter i opskriftsbogen er nemme at lave.

Der er en del bøger om styrketræning, bl.a. Funktionel træningStyrketræning for kvinderMad til muskler, som mest henvender sig til mændene, og til kvinderne er der Styrketræning for kvinder. Mad til muskler har flere opskrifter med proteinrig kostDer er en del bøger om styrketræning, bl.a. Funktionel træning, som mest henvender sig til mændene, og til kvinderne er der . Mad til muskler har flere opskrifter med proteinrig kostDer er en del bøger om styrketræning, bl.a. Funktionel træning, som mest henvender sig til mændene, og til kvinderne er der Styrketræning for kvinder. har flere opskrifter med proteinrig kost.