Bøger / faglitteratur

Trods dine begrænsninger og styrk dine ressourcer indefra


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Selvhjælpsbog med trin-for-trin metode til at trodse begrænsninger og få mere ud af tilværelsen. Metoden arbejder bevidst med de 5 elementer: tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk sat sammen i et "empowerhjul".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 25. apr. 2018

Bliv kaptajn i din egen tilværelse! Selvhjælpsbog med trin-for-trin metode til at trodse begrænsninger og få mere ud af tilværelsen. For folk med manglende overskud og selvværd eller svære vilkår som sygdomme og handicap.

Formålet med bogen er at få bedre tanker og mere energi, tage styring med egen situation, få begrænsninger til at fylde mindre, træffe bedre valg og finde indre ro, lære af udfordringer og begrænsninger. Metoden er bevidst arbejde med 5 elementer: Tanker, Ord, Handlinger, Vaner og Personlige særtræk sat sammen i et "empowerhjul". Thomas Wibling er stress- og jobcoach, foredragsholder og har tidligere udgivet bøgerne Mental hovedrengøringLad ikke et handicap styre dit liv!Hvabeharen og dyrene i Ha' det godt-skoven, Lad ikke et handicap styre dit liv! og Hvabeharen og dyrene i Ha' det godt-skovenFormålet med bogen er at få bedre tanker og mere energi, tage styring med egen situation, få begrænsninger til at fylde mindre, træffe bedre valg og finde indre ro, lære af udfordringer og begrænsninger. Metoden er bevidst arbejde med 5 elementer: Tanker, Ord, Handlinger, Vaner og Personlige særtræk sat sammen i et "empowerhjul". Thomas Wibling er stress- og jobcoach, foredragsholder og har tidligere udgivet bøgerne Mental hovedrengøring, og Hvabeharen og dyrene i Ha' det godt-skovenFormålet med bogen er at få bedre tanker og mere energi, tage styring med egen situation, få begrænsninger til at fylde mindre, træffe bedre valg og finde indre ro, lære af udfordringer og begrænsninger. Metoden er bevidst arbejde med 5 elementer: Tanker, Ord, Handlinger, Vaner og Personlige særtræk sat sammen i et "empowerhjul". Thomas Wibling er stress- og jobcoach, foredragsholder og har tidligere udgivet bøgerne Mental hovedrengøring, Lad ikke et handicap styre dit liv! og .

Bogen er lettilgængelig, udogmatisk og med masser af tips og brugbare redskaber.

Byron Katies fire spørgsmål fra Elsk det som erHvem bestemmer i dit liv? ser ud til at have været en af inspirationskilderne. Vil man hellere være sin egen teaterchef end kaptajn i eget liv kan Åsa Nilsonnes Hvem bestemmer i dit liv? anbefalesByron Katies fire spørgsmål fra Elsk det som er ser ud til at have været en af inspirationskilderne. Vil man hellere være sin egen teaterchef end kaptajn i eget liv kan Åsa Nilsonnes anbefales.