Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tryk & glad babymassage


Beskrivelse


Vejledning til forældre, der ved hjælp af massage ønsker at forebygge og lindre forskellige ubehag hos baby, fx kolik, forkølelse og forstoppelse - eller som blot ønsker en dejlig hyggestund med baby.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2018

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 7. mar. 2018

Flot og overskuelig guide til forældre, der ved hjælp af massage ønsker at forebygge og lindre forskellige ubehag hos baby, fx kolik, forkølelse og forstoppelse - eller som blot ønsker en dejlig hyggestund med baby.

Bogen indledes med en gennemgang af hvordan og hvorfor man skal massere baby; her besvares en lang række af de spørgsmål, man som forælder kan sidde med, fx hvilke massagegreb man kan anvende og hvor lang tid man skal massere. Dernæst gennemgås de forskellige muskler og hvilken tilknytning de hver især har til din babys organer; for hvert opslag er der på højresiden et farvefoto af baby, hvor den pågældende muskel er markeret med et lilla felt, mens virkning og anvisning på hvordan området bør masseres, findes på venstre side. Sidst i bogen finder man forslag til andre måder at behandle baby, blandt andet med ansigts-, fod- og fingermassage, ligesom forskellige akupressurpunkter gennemgås.

Udmærket brugsbog, der dækker emnet godt, og med sit indbydende og overskuelige layout er lettilgængelig, selv for pressede småbørnsforældre, der her får god vejledning og garanteret gode timer med baby.

Katrine Birks øvrige bøger, fx Tryk og gladLær at aflæse dit barn med babymassage, beskriver hvordan man med zoneterapi kan lindre en række gener hos baby. I Lær at aflæse dit barn med babymassage gives en kort og tekstlet introduktion til babymassagens lyksalighederKatrine Birks øvrige bøger, fx Tryk og glad, beskriver hvordan man med zoneterapi kan lindre en række gener hos baby. I gives en kort og tekstlet introduktion til babymassagens lyksaligheder.