Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tryk & glad kvinde : styrk dig selv med zoneterapi og akupressur


Beskrivelse


Om at behandle sig selv og afhjælpe kvinderelaterede gener og ubalancer ved at massere punkter og zoner rundt på kroppen. Nogle af de gener der kan afhjælpes, er bl.a. stress, træthed, smerter, søvn- og spiseproblemer samt nedsat sexlyst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 30. okt. 2019

Flot og indbydende bog til kvinder om at styrke sig selv og finde sin indre balance med zoneterapi og akupressur. For interesserede i alternativ hjemmebehandling.

Katrine Birk, kendt for "Tryk & glad"-bøgerne, har skrevet en bog om, hvordan man selv kan bruge zoneterapi og akupressur derhjemme. I bogen giver Birk redskaber til, hvordan man kan behandle sig selv og afhjælpe typiske kvinderelaterede gener og ubalancer ved at massere punkter og zoner rundt på kroppen. Nogle af de gener, der kan afhjælpes er bl.a. stress, træthed og hormonelle ubalancer samt smerter, søvn- og spiseproblemer, nedsat sexlyst og meget mere. I bogen lægges der meget vægt på at behandlingsformerne skal være for alle og lette at gå til derhjemme. Metoderne i bogen er baseret på, og fortolket efter, ældgammel kinesisk medicin.

Flot, indbydende bog i et lækkert feminint layout. Gode og meget illustrative tegninger og farvefotos. Bogen er letforståelig og skrevet i en meget positiv og omsorgsfuld tone, der henvender sig direkte til kvinder. Forfatterens hensigt har været at gøre det let og overskueligt at gå i gang med hjemmebehandling - og det er hun lykkedes med.

Tryk dig sund er en anden bog der omhandler hjemmebehandling med akupressur og zoneterapi. Bogen giver en introduktion til en forædlet form for akupressur samt anvisninger på, hvordan man kan behandle forskellige lidelser som fx hovedpine, bronkitis og dårligt kredsløb.