Bøger / faglitteratur / vejledninger

Skab balance i krop og sind


Beskrivelse


Vejledning til hvordan man med tryk i punkter fra akupressur og zoneterapi kan behandle almindelige gener og ubehag. Med illustrationer der angiver punkternes beliggenhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2019

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 10. dec. 2019

For læsere som ønsker at lære at behandle sig selv eller forbygge problemer vha akupunktur.

Bogen indledes med en FAQ, så man kan blive godt orienteret, inden man går i gang med øvelserne i bogen. Derefter gennemgås 13 masterpunkter, hver illustreret med fotos af fødder og hænder og de forskellige rykpunkter er markeret med grønt. I det efterfølgende grundprogram samles alle de 13 masterpunkter og man kan således behandle hele sin krop på én gang. Punkterne 14-58 omhandler alt fra angst og stress, søvn, impotens, tømmermænd, allergi til kvalme osv. og de er ligeledes illustreret med fotos af de berørte kropsdele. Der er et kapitel tilegnet børn og et tilegnet ansigtet. Der er også et særligt kapitel for kærestepar som vil hinanden det godt. Forfatteren har tidligere udgivet Tryg og tilfreds og Zoneterapi og akupressur til hundeTryg & tilfredsZoneterapi og akupressur til hundeBogen indledes med en FAQ, så man kan blive godt orienteret, inden man går i gang med øvelserne i bogen. Derefter gennemgås 13 masterpunkter, hver illustreret med fotos af fødder og hænder og de forskellige rykpunkter er markeret med grønt. I det efterfølgende grundprogram samles alle de 13 masterpunkter og man kan således behandle hele sin krop på én gang. Punkterne 14-58 omhandler alt fra angst og stress, søvn, impotens, tømmermænd, allergi til kvalme osv. og de er ligeledes illustreret med fotos af de berørte kropsdele. Der er et kapitel tilegnet børn og et tilegnet ansigtet. Der er også et særligt kapitel for kærestepar som vil hinanden det godt. Forfatteren har tidligere udgivet Tryg og tilfreds og .

En velskrevet bog med gode opdelinger i emnerne og tydelige fotos som angiver hvor du skal påføre tryk. Efter at have læst FAQ føler man sig godt klædt på til at gå i gang. Detaljeret emneregister bagerst.

Tryk & glad kvindeTryk og glad og Tryk og glad omhandler det samme dog med fokus på henholdsvis kvinder og børnTryk & glad kvinde og omhandler det samme dog med fokus på henholdsvis kvinder og børn.