Bøger / skønlitteratur / roman

Tusind stjerner og dig


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Alice er i trediverne og vil nu slå sig til ro med den trofaste Richard. Men først skal hun på ferie til Sri Lanka, og her møder hun den handicappede og eventyrlystne Max. Hun står nu overfor et vigtigt valg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 21. feb. 2020

Læsere af feelgood kærlighedsromaner vil hygge sig med denne roman fra de sydlige himmelstrøg. Alice tager på ferie til Sri Lanka med to veninder. Hjemme venter bryllup med ungdomskæresten Richard, men mødet med den handicappede og eventyrlystne Max forandrer alt.

30-årige Alice vil lægge drømmene om rejselystne eventyr bag sig, og gifte sig med ungdomskæresten, den lidt småkedelige Richard. Men først skal hun på ferie til Sri Lanka med to veninder, for at opleve et allersidste lille eventyr. Veninderne møder hurtigt venneparret Jamal og Max. Max har mistet sit ben i Afghanistan, og efter hård genoptræning er han rejst ud for at genfinde sig selv. Følelser opstår mellem de to, og Alice må forholde sig til både Richard, sin overbeskyttende mor, og broren der ryger længere ud i misbrug. En roman om de vigtige livsvalg - og kærlighed. Vandt Romantic Novelists Association-prisen i 2019. Det er forfatterens første danske udgivelse.

En sød og letlæst kærlighedshistorie, hvor man samtidig er turist i Sri Lanka. Forfatteren har selv rejst i de lande hun bruger i sine bøger, så beskrivelserne er meget realistiske. Personerne er sympatiske, og plottet er forudsigeligt på den gode, trygge måde.

Minder i sprog og tema om Jennifer Weiners Elsker, elsker ikkeBryllupsnattenDe tusind spejles ø og Sophie Kinsellas Bryllupsnatten. Kate Morton, Lucinda Riley og Jojo Moyes er lidt mere spændende. Vil man læse om Sri Lanka anbefales De tusind spejles øMinder i sprog og tema om Jennifer Weiners Elsker, elsker ikke og Sophie Kinsellas . Kate Morton, Lucinda Riley og Jojo Moyes er lidt mere spændende. Vil man læse om Sri Lanka anbefales De tusind spejles øMinder i sprog og tema om Jennifer Weiners Elsker, elsker ikke og Sophie Kinsellas Bryllupsnatten. Kate Morton, Lucinda Riley og Jojo Moyes er lidt mere spændende. Vil man læse om Sri Lanka anbefales .