Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Uldtid


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på otte strikkede uldtrøjer til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2015

af

af

Camilla Sejerøe

d. 23. juli 2015

Her er opskrifter til otte uldtrøjer, alle med et græsk navn. De fleste strikkere kan være med, men målgruppen er nok mest voksne kvinder.

Susie Haumann står bag en række strikkehæfter, alle med enkle strikkeopskrifter. Hun har ofte samarbejdet med Isager, men her strikker hun med garn fra Ficolana. Der er tale om 8 trøjer til kvinder, meget forskellige, men alle rimeligt enkle og til hverdagsbrug. Hver opskrift er illustreret med fotos og diagrammer.

En meget brugbar og strikbar samling af trøjer. Der er kun ting, man godt lige kunne bruge, og de fleste lader sig strikke uden de store problemer. Man kan næsten sige at det er Susie Haumanns varemærke, at det er så enkelt, at de fleste kan være med, men samtidig er brugbart og passer i de fleste garderober.

Der er kommet en række hæfter fra Kristensen & Ko med opskrifter fra både Susie Haumann og andre strikdesignere. Det er oplagt at sammenligne med Grey days, der også rummer trøjer til kvinder, her bare 7 styk, navngivet som ugedagene. Samme format, begge med strik tæt på som forsideillustration. Forskellen er garnerne, i nærværende fra Ficolana, i "" fra Isager.