Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ulveridderne - den ildrøde hånd


Beskrivelse


Fantasy. Storm og Gry bor på Skovborgen sammen med andre ulvinge. De udspionerer fjenden, men Storm bliver taget til fange af kongens nådesløse vogtere. En vogter er dog ikke som de andre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Stine Bille

d. 6. nov. 2018

Storm er en ulving. En ulving kan forvandle sig fra menneske til ulv. Desværre bliver de forfulgt af kongens nådesløse vogtere. Storm og Gry bor på Skovborgen sammen med andre ulvinge og skal for første gang i kamp mod vogterne. For de 8-10-årige.

Dette er anden bog i serien "Ulveridderne". Storm og Gry har længe boet på Skovborgen, som er det sted hvor ulveridderne holder til, og hvor ulvinge skjuler sig for fjenden. De træner hver dag med sværd så de kan kæmpe mod vogterne. En dag opdager de, at vogterne er på vej ind i skoven med en stor hær, for at nedkæmpe ulveridderne. Storm og Gry bliver sendt ud for at udspionere fjenden, men pludselig bliver Storm opdaget og taget til fange. Da det ser sortest ud, møder Storm vogteren Arvid, som ikke er som de andre vogtere. Arvid er begyndt at tvivle på kongen og hans fortællinger om hvor farlige ulvingene er. Derfor beslutter hans sig for at redde Storms liv, og sammen flygter de fra vogterne. Bogen har lix 23.

Denne anden bog i serien er lige så velskrevet og spændende som den første i serien. Personerne er troværdige, og det er en veldrejet fantasyhistorie. Illustrationerne er farverige og underbygger de forskellige stemninger i historien.

Det er oplagt at læse den første bog i serien Ulveridderne - flammen i øjetSarin i Kejserens By. En anden god fantasyhistorie kunne fx være Sarin i Kejserens By i serien om Sarin af Benni BødkerDet er oplagt at læse den første bog i serien Ulveridderne - flammen i øjet. En anden god fantasyhistorie kunne fx være i serien om Sarin af Benni Bødker.