Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En falsk konge


Beskrivelse


Fantasy. Prins Will er flygtet ud i Ødemarken sammen med sin vind-ulv Byrd. Her møder de troldmanden Davon og hans søn Ed, som vil hjælpe dem.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2019

af

af

Stine Bille

d. 3. okt. 2019

"De sidste vind-ulve" er en ny fantasy serie i tre bind. Bøgerne er en del af "Rød læseklub", der henvender sig til øvede læsere på mellemtrinnet. For 9-12-årige.

"En mystisk gave" er første bog i trilogien. Prins Will bliver låst inde sammen med tre ulve-æg. Pludselig klækker det ene, og det bliver hans første møde med vind-ulven Byrd. De to bliver forbundet med magi og kan nu høre hinandens tanker. Prins Will må, sammen med sin kusine Adia og andre troldmænd, kæmpe mod onde kræfter i den anden bog i serien "En falsk konge". I den sidste bog "En svævende ø" må de bruge al deres mod og klogskab til at bekæmpe Adias far, som vil bruge sort magi for at gøre landet ondt og tage kongemagten. Bøgerne har lix 14.

En meget velskrevet fantasyserie, hvor de kendte elementer fra fantasygenren anvendes klogt og nænsomt, så det magiske ikke tager overhånd. De farverige illustrationer understøtter fornemt stemningen i historien.

Der findes mange gode fantasyserier fx Drageriget Dragonia - Stormdragernes angrebSkjold - den første kamp eller Skjold - den første kampDer findes mange gode fantasyserier fx Drageriget Dragonia - Stormdragernes angreb eller .


litteratursiden.dk

d. 22. okt. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 22. okt. 2019

En rigtig god fantasytrilogi til børn fra cirka 10 år med referencer til den store og særdeles begavede fantasyserie ’Det gyldne kompas’. Denne serie er til de øvede læsere på mellemtrinnet. I trilogi...