Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ung kærlighed


Beskrivelse


Tvillingerne, Daniel og Justin har rigtig travlt. Der er Justins store fodboldkamp, skolefesten hvor Daniel skal optræde med sit band, og så skal Daniel deltage i sit første varulvetræf. Mon der også bliver plads til kærligheden ind imellem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2014

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 13. jan. 2014

2. del i serien Min bror, varulven henvender sig til både drenge og piger på 10-13 år. Serien er for dem, som kan lide bøger om hverdagsliv med skole, venner, kærlighed m.m., blandet med et overnaturligt varulve-tema.

Daniel og Justin er tvillinger, og Daniel er halvt varulv, hvilket ind imellem volder ham problemer, når han fx begynder at forvandle sig på en date. Justin ville til gengæld gerne have været varulv, for han spiller på skolens fodboldhold, hvor de fleste er varulve og derfor er fysisk stærkere. I dette bind er der flere store begivenheder på skolen: skolefesten hvor Daniel skal spille med sit band, kåring af skolens konge og dronning samt Justins store fodboldkamp. Derudover skal Daniel deltage i sit første varulvetræf sammen med sin far, som også er varulv. Bogen foregår i et amerikansk highschool-miljø, som er noget anderledes end danske skoler, med fx cheerleading og kåring af årets mest populære elever, men bøgerne kan sagtens læses af danske børn. Den canadiske forfatter Sienna Mercer har også skrevet serien Min søster, vampyren, som foreløbig har 10 bind.

Serien Min bror, varulven minder meget om forfatterens anden serie Min søster, vampyren. Begge bøger foregår i et amerikansk highschool-miljø og har overnaturlige elementer, men den nye serie henvender sig til både drenge og piger.

Sienna Mercers nye serie er en fin blanding af hverdagsliv, iblandet overnaturlige elementer og humor. Bogen vil blive slugt af seriens fans.