Bøger / faglitteratur til børn

Ung, sensitiv og fuld af indre styrke : en bog til og om sensitive unge


Beskrivelse


Informativ og brugbar, lille bog om at være særligt sensitiv. Bogen henvender sig primært til unge, men forældre, lærere og andre voksne kan også blive klogere på emnet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2022

af

af

Christine Christensen

d. 29. apr. 2022

Informativ og brugbar, lille bog om at være særligt sensitiv. Bogen henvender sig primært til unge, men forældre, lærere og andre voksne kan også blive klogere på emnet.

At være særligt sensitiv er ikke udelukkende at være særligt følsom, tænkende eller introvert. Særligt sensitives nervesystem er simpelthen mere modtageligt overfor sanseindtryk, og derfor oplever de sensitive ofte, at det er udmattende at være "på" og at samvær og larm kan dræne energien fuldstændigt. Denne bog er skrevet til unge, der ønsker at lære egne sensitive sider og styrker bedre at kende, men forældre og lærere kan også få en indsigt i de særligt sensitives behov. Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, foredragsholder og forfatter.

Overskuelig, lille bog, der giver en fin introduktion til det at være særligt sensitiv. Bogen har mange tips og tricks, citater fra andre sensitive unge, store bogstaver og korte kapitler og fremstår derfor lettilgængelig og overkommelig. Sensitive unge vil helt sikkert kunne spejle sig selv i beskrivelsen af de udfordringer forskellige situationer kan bringe og forhåbentlig også få øje på egne styrker.

Minder om Sensitive ungeSærlig sensitiv eller sansestærkEr du også særligt sensitiv?, der dog er mere omfangsrig. Særlig sensitiv eller sansestærk og Er du også særligt sensitiv? henvender sig primært til voksne, men er begge lette at gå tilMinder om Sensitive unge, der dog er mere omfangsrig. og Er du også særligt sensitiv? henvender sig primært til voksne, men er begge lette at gå tilMinder om Sensitive unge, der dog er mere omfangsrig. Særlig sensitiv eller sansestærk og henvender sig primært til voksne, men er begge lette at gå til.