Bøger / faglitteratur

Vandreture i hele verden : oplev de mest spektakulære vandreruter i Europa og resten af verden


Beskrivelse


Beskrivelse af 36 klassiske trekkingture fordelt på alle kontinenter med fokus på seværdigheder og temaer. Med kort og oplysninger om ruterne, samt gode råd om vandreudstyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 28. mar. 2018

Søger man inspiration til den næste vandretur er disse to bøger et godt sted at starte, hvad enten man vil nordpå i de skandinaviske fjelde eller videre ud på verdens kontinenter. For læsere med vandrelyst.

"Naturoplevelser i Skandinavien" tager os med til Norge, Sverige, Island og Danmark med 700 ideer til oplevelser i naturen. Med de indledende top-10-lister og "Den perfekte uge"-liste, som hvert område indledes med, er der masser af inspiration, inden hvert område præsenteres med dets særegne oplevelser, vandreture, cykelture og overnatninger både på hoteller og i den vilde natur. "Vandreture i hele verden" beskriver 36 klassiske vandreruter fordelt på 6 kontinenter og i forskellige sværhedsgrader lige fra den lettere vandring ved Cinque Terre i Italien til de hardcore vandreture til Himalayas Base Camps.

Skal man ud i verden og opleve dens fantastiske natur med rygsæk og vandrestøvler, er der masser af inspiration og oplysninger at hente i disse to bøger. Hvor "Naturoplevelser i Skandinavien" er mere alsidig og for den brede målgruppe, henvender "Vandreture i hele verden" sig mere specifikt til vandringsmanden med en vis form for erfaring i rygsækken.

Der findes en del bøger om vandreture fx Vandring i SkandinavienVandring i EuropaHærvejenCaminoen og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som og CaminoenDer findes en del bøger om vandreture fx Vandring i Skandinavien og Vandring i Europa foruden bøger om enkelte vandreruter som Hærvejen og .