Bøger / faglitteratur / rejseguides

Vandreture i Sverige : vandreoplevelser fra syd til nord


Beskrivelse


Forslag til vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad i Sverige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2019

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 10. apr. 2019

To guider til vandreture og naturoplevelser i henholdsvis Norge og Sverige. Til interesserede i vandring og natur.

Hvis man allerede har vandret Danmark tyndt, er der store oplevelser udenfor landets grænser. I disse to bøger guides der til at vandre i henholdsvis Norge og Sverige. Bogen om Sverige er skrevet af Jørgen Hansen og bogen om Norge er skrevet af Terje Karlung. Bøgerne er stort set identiske i deres opbygning. Udover et kort, selve beskrivelsen af ruten, angivelse af hvor krævende den er, indeholder hvert opslag også beskrivelser af seværdigheder undervejs. Hvert opslag har også fotos af natur og oplevelser man finder langs ruten. Ofte er er der også korte afsnit der sætter ruten ind i et historisk perspektiv.

Bogen er en oplagt guide at tage i brug inden man beslutter sig for hvor man vil vandre, og til at planlægge sin tur. Når man er afsted er den en praktisk bog man kan rådføre sig med og finde seværdigheder på turen. I rygsækken vil man nok også skulle have et mere detaljeret kort. Til bogen om Sverige er tilknyttet en hjemmeside hvor man kan downloade kort.

Af andre lignende bøger findes Vandring i SkandinavienFjeld- og vildmarksture og Fjeld- og vildmarkstureAf andre lignende bøger findes Vandring i Skandinavien og .