Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Vegansk LCHF : 21 lækre måltider - til morgen, middag og aften


Beskrivelse


35 opskrifter fordelt på 7 morgenmåltider, frokoster og aftensmåltider, dvs. 21 måltider i alt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 8. apr. 2019

Vegansk kogebog, som indeholder 35 opskrifter til måltider fordelt på hele dagen. For dig, der vil leve sundere gennem LCHF-kuren.

Efter en introduktion til LCHF, en liste over basisingredienser til køkkenet og gode råd, følger opskrifterne på 35 veganske retter. De er delt op i morgenmad, frokost og aftensmad. Til hver opskrift er der en ingrediensliste og en udførlig trin-for-trin guide. Bagerst er der et forslag til én dags kost samt et par sider med ordforklaringer. Henriette Vesterbak har tidligere udgivet to skønlitterære titler.

Flot og indbydende kogebog, som grundet de mange flotte billeder, er en fornøjelse at læse i. Vesterbak får det til at lyde nemt at leve vegansk og følge LCHF-kuren. Overskuelige opskrifter, som alle bør kunne lave.

Der er endnu ikke udkommet andre veganske kogebøger baseret på LCHF-kuren, men Veganske retter - superfoods 24/7Et simpelt grønt liv og Et simpelt grønt liv fokuserer også på sund vegansk madDer er endnu ikke udkommet andre veganske kogebøger baseret på LCHF-kuren, men Veganske retter - superfoods 24/7 og fokuserer også på sund vegansk mad.