Bøger / skønlitteratur / roman

Venter i mørket


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi hvor kriminalinspektør Irene Huss og hendes kollegaer er på jagt i Göteborg efter en stalker og seriemorder, der dræber enlige kvinder.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2011

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 18. maj 2011

Trofaste læsere af Turstens bøger med Irene Huss som hovedperson, og de umættelige læsere af nordiske krimier får med denne bog noget godt nyt at fornøje sig med.

Helene Turstens serie fortsætter her med bind 9, og den har helt fra begyndelsen været en af mine nordiske femikrimi-favoritter. Efter min mening har bøgerne helt ufortjent stået i skyggen af fx Läckberg - og også filmatiseringerne er ligeså underholdende. I denne omgang er en seriemorder på spil i Göteborg, hvor især enlige kvinder er målet, og samtidig trues Irene Huss og hendes familie også. Er både en stalker og en morder på spil, eller er det den samme? Hele holdet af politifolk er igen på banen, og også Huss' kokkemand er med i handlingen, der fortælles effektivt og spændende med klip mellem synsvinkler, indtil effektivt politiarbejde sikrer opklaringen. Bogen bryder ikke nyt land mht. plot og fortællestil, men den er godt skruet sammen og underholder på meget spændende vis.

Den falder helt i tråd med Turstens øvrige bøger og ligger på niveau med en række andre krimiserier fx af Läckberg og Fossum.

Endnu et spændende bind i serien om kriminalinspektør Irene Huss og hendes kollegaer, som denne gang jagter en stalker og seriemorder. En nordisk femikrimi med samme brede læserappel som og på niveau med flere andre nordiske forfatteres krimier. Et godt og underholdende gensyn.


litteratursiden.dk

d. 20. juni 2011

af

af

Merete Trap

d. 20. juni 2011

Ville du blive bekymret, hvis du pludselig modtog blomster og afslørende billeder af dig selv, fra en ukendt beundrer? Det ville jeg, for beundring og besættelse kan åbenbart hurtigt gå over i mord! E...


Politiken

d. 18. juni 2011

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 18. juni 2011


Weekendavisen

d. 1. juli 2011

af

af

Katinka Bruhn

d. 1. juli 2011