Bøger / faglitteratur

Vild med rally : hundesporten der begejstrer


Beskrivelse


Rally er en disciplin inden for hundetræning, beslægtet med agility og klassisk lydighedstræning. Rally lægger vægt på træningsglæde og god kontakt mellem hund og ejer. Gennemgår alle aspekter ved sporten inklusive dens historie, grundtanker, turneringsopbygning og eksempler på de baner hund og ejer gennemløber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 21. dec. 2015

Grundbog i rally for hundeejere der tager træningen af deres bedste ven seriøst.

Rally er en nyere disciplin inden for hundetræning, beslægtet med agility og klassisk lydighedstræning. Rally lægger vægt på træningsglæde og god kontakt mellem hund og ejer. "Vild med rally" gennemgår alle aspekter ved sporten inklusive dens historie, grundtanker, turneringsopbygning og eksempler på de baner hund og ejer gennemløber.

Her er tale om en omfattende grundbog som nok kræver at man har forudgående erfaring med hundetræning eller påtænker at give sig seriøst i kast med rally. Forfatterens entusiasme og kærlighed til sporten og hunde skinner igennem.

Der findes ikke andre bøger på dansk dedikeret til netop denne disciplin, men om hundetræning generelt findes udmærkede bøger fx Træn din hundDen store bog om hundetræning og Den store bog om hundetræningDer findes ikke andre bøger på dansk dedikeret til netop denne disciplin, men om hundetræning generelt findes udmærkede bøger fx Træn din hund og .