Bøger / faglitteratur / opskrifter

Yndlingsstrik 1


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


9 skønne sweatre med nordisk islæt til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 15. feb. 2016

Designer Katrine Hannibal giver her ni designs på sweatre og cardigans, som alle kan være en del af kvinders grundgarderobe. Opskrifterne kræver et vist kendskab til strikning og teknikker.

Indeholder sweatre, som er forskellige i deres form og udtryk som fx islændersweateren, den lange cardigan og den rummelige bluse. Der gives en kort introduktion til de teknikker, der bruges i bogen, hvorefter opskrifterne følger. De enkelte opskrifter ledsages af fotos og grafiske fremstillinger, som tydeliggør processen. Alle sweatrene er strikket i Isager garner. Den danske designer, Katrine Hannibal, er medstifter af tøjvirksomheden Önling, som sælger bæredygtigt tøj. Bogen er en del af deres virksomhed og en udvidelse af deres bæredygtighedsbegreb; bæredygtigt tøj fremstillet med mindst mulig påvirkning af miljøet.

En flot strikkebog med lækre designs, som vil falde naturligt ind i de fleste kvinders garderober. Flere af sweatrene strikkes oppefra og ned, hvilket kan være en fordel, når man skal tilpasse længden individuelt.

Susie Haumanns bøger Blue notesUldtid, 2014 og Uldtid, 2015 indholder også opskrifter på trøjer og sweatre til kvinderSusie Haumanns bøger Blue notes, 2014 og , 2015 indholder også opskrifter på trøjer og sweatre til kvinder.