Bøger / faglitteratur / kogebøger

100 opskrifter til en sund og stærk hverdag


Beskrivelse


100 opskrifter med inspiration til sunde, mættende og nærende måltider for hele dagen. En kogebog for alle med hang til god og sund mad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 16. sep. 2022

100 opskrifter med inspiration til sunde, mættende og nærende måltider for hele dagen. En kogebog for alle med hang til god og sund mad.

Bogen indeholder både teori om at spise sundt, introduktion til brug af kogebogen samt 100 opskrifter fordelt på: morgenmad, frokost, snacks, salater, aftensmad og desserter. Opskrifterne er opsat med ikoner for indhold af grønt, fedt, protein og stivelse (som man selv kan flytte rundt, som man vil - som et puslespil), samt antal personer, ingrediensliste og arbejdsbeskrivelse. Der er også en dobbeltside med madplan for en uge - samt for kvinder og mænd. Bagest er et alfabetisk register. Forfatteren er madblogger, har en Instagramprofil og er personlig træner. Hun har tidligere udgivet Supershake.

Super-inspirende og informativ sund kogebog, der er let og hurtigt at finde rundt i. Ingredienserne er alment kendte, og de fleste opskrifter er lette at lave. Bogen er trykt med en meget læsbar tekststørrelse, og der er fotos af retterne.Selve bogen er i en god, holdbar kvalitet.

Bogen har samme kvalitet(er) som Mummum-kogebøgerne: Mummum og Mummum (Aftensmad) Denne bogs force for det sunde valg er brugen af ikonerne for grønt, fedt osvMummum - hverdagsfavoritterMummum - kun aftensmadBogen har samme kvalitet(er) som Mummum-kogebøgerne: Mummum og Mummum (Aftensmad) Denne bogs force for det sunde valg er brugen af ikonerne for grønt, fedt osv.