Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

12 i alle fag : den ultimative guide til gode karakterer


Beskrivelse


Trin for trin vises vejen frem mod gode karakterer. Bogens første del kredser om de tre emner: motivation, planlægning og den studerendes indstilling. Anden del præsenterer forskellige metoder til at få 12 i alle fag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. aug. 2019

Raman Mehrzad gik ud af gymnasiet med højeste karakter i alle fag. I denne bog guider han sine læsere til også at kunne få gode karakterer i alle fag. Bogen har især relevans for studerende på ungdomsuddannelserne, men kan også for grundskolens ældste klasser.

Bogen er i to dele, som trin for trin viser vejen frem mod gode karakterer. Første del kredser om de tre emner: motivation, planlægning og den studerendes indstilling. Anden del præsenterer forskellige metoder til at få 12 i alle fag. Omdrejningspunktet for hele bogen er, at man som studerende skal gribe sin fremtid og gå målrettet efter at nå sine mål.

I et letlæseligt sprog viser denne bog, hvorledes man karaktermæssigt kan få succes på sin uddannelse. Bogen lægger ikke skjul på, at der ingen nemme veje er, men at det kræver hårdt, struktureret og fokuseret arbejde.

Man kan finde mere inspiration til gode karakterer i titlerne TopstudentSelvfølgelig skal du ha' 12Vejen til en god eksamen og Selvfølgelig skal du ha' 12. Har man problemer med eksamensangst kan titlen Vejen til en god eksamen anbefalesMan kan finde mere inspiration til gode karakterer i titlerne Topstudent og . Har man problemer med eksamensangst kan titlen Vejen til en god eksamen anbefalesMan kan finde mere inspiration til gode karakterer i titlerne Topstudent og Selvfølgelig skal du ha' 12. Har man problemer med eksamensangst kan titlen anbefales.