Bøger / faglitteratur / kogebøger

Aarstidernes nye livretter


Beskrivelse


Inspirerende forslag med smagsmæssig mangfoldighed til gode måltider. Forfatternes egne bedste hits samt nogle spritnye kompositioner, der alle består af gode råvarer. Retterne kan både spises som hverdagsmad og som gæstemad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 24. aug. 2010

Alle der kender Aarstiderne samt lånere der er ude efter en lækker økologisk kogebog vil elske denne.

Aarstiderne er efterhånden ret velkendt for deres leverance af frugt og grønt. Denne kogebog fra Aarstiderne har næsten alt, lige fra morgenmad og snacks til forretter og hovedretter. Opskrifterne spænder fra de mere almene som fx bønnesalat med majs og blommetomater til de mere specielle som fladfiskeruller med blåbær på søde kartofler. Billederne er virkeligt lækre og layout og papirskvalitet giver bogen et rustikt udtryk. Bogen har flere registre; et over retterne, et over råvarerne og et samlet A-Å. Det er en grundig og forklarende kogebog så de fleste kan være med.

Dette er bog nr. 2 med livretter fra Aarstiderne. Denne bog er bygget op på samme måde som den første og den er mindst lige så lækker og fyldig.

En virkeligt lækker kogebog med opskrifter af varierende sværhedsgrad baseret på Aarstidernes økologiske brand. Ligesom den forrige kogebog med livretter vil denne givet også blive populær.