Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Allerbedste Molly - og drømmeværelset


Beskrivelse


Molly deler værelse med sin lillebror. Alt hans legetøj flyder rundt over det hele. Hvordan skal hun nogensinde kunne holde en sleep-over for sine veninder? 2. selvstændige bind i serien om "Allerbedste Molly". For alle mellem 7 og 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 1. okt. 2020

Molly deler værelse med sin lillebror. Alt hans legetøj flyder rundt over det hele. Hvordan skal hun nogensinde kunne holde en sleep-over for sine veninder? 2. selvstændige bind i serien om "Allerbedste Molly". For alle mellem 7 og 10 år. Selvlæsning fra 9 år.

Ingen af Mollys veninder skal dele deres værelser med små søskende. På Mollys værelse, som hun deler med sin lillebror, roder det konstant. Der ligger barnligt legetøj overalt og legoklodser ud over hele gulvet. Når det ser sådan ud, kan Molly jo ikke holde sleep over for Lily og Ellen. Det kan godt være, at mormor fortæller, at de var fire børn på samme værelse. Det er i hvert fald ikke retfærdigt, at Molly skal dele med sin lillebror. Hvorfor er det nu lige, at deres mor skal bruge et helt værelse til sine malerier? Molly laver en plan, og hun får hurtigt lokket sin lillebror med på den.

Skøn hverdagsfortælling om Molly, der er ved at være så stor, at hun går op i at indrette sit eget værelse og gerne vil være alene med sine veninder. Forrest i bogen præsenteres alle personerne. Der er fine og indbydende illustrationer på alle sider. Forsiden er indbydende og viser Molly sammen med veninderne Ellen og Lily.

Hep også på Molly Mia, der kæmper for at få sit eget værelse i Drenge ingen adgang af Poppy Harper.