Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Animal heroes - rokkepil


Beskrivelse


John er medlem af superheltegruppen Animal Heroes, som kæmper mod de onde Beast Boys. Han kan trække vejret under vand og er en superhurtig svømmer med sin rokke Wesley, men er det nok, når han er oppe mod de farlige Beast Boys?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 24. juni 2020

John er medlem af superheltegruppen Animal Heroes, som kæmper mod de onde Beast Boys. Han kan trække vejret under vand og er en super hurtig svømmer med sin rokke Wesley. For dem, der kan lide action og superhelte. Fra 10-12 år.

Dette er 2. bind i serien "Animal heroes". Her møder vi John, som er en fantastisk svømmer, men som lider af højdeskræk og derfor hele tiden forsøger at udfordre sig selv i bjergklatring, selvom han ikke kan lide det. Han modtager et opkald på sin særlige smartphone fra Cliff Hanger, og tager afsted, men får snart mistanke om, at han bliver ledt vild af den onde Mister Yashimoto. Bogen er i stift bind og endnu en gang illustreret af Jan Birck.

Medrivende og underholdende superheltefortælling med korte kapitler og en godt størrelse skrift, som gør den let at læse. De sort-hvide illustrationer understøtter teksten og giver en god stemning.

Serien vil egne sig til dem, der kunne lide Spirit animals - påkaldelsenHeltene samles og Heltene samlesSerien vil egne sig til dem, der kunne lide Spirit animals - påkaldelsen og .