Bøger / skønlitteratur / roman

Arvtageren


Beskrivelse


Den smukke, unge Sofi Enhörning kører familiefirmaet med benhård disciplin. Men hun har også brug for lidenskab, sex og kærlighed. Da den maskuline playboy, Peder får en konsulentopgave for firmaet, må Sofi revidere sit forhold til den adelige Otto.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 21. mar. 2017

Den smukke, unge Sofi Enhörning kører familiefirmaet med benhård disciplin. Men hun har også brug for lidenskab og kærlighed. Første bind i "Stockholm romance", som er romantisk underholdning fyldt med intriger for især kvindelige læsere.

Sofi har arvet familiefirmaet efter faderens død og hun kæmper for at løfte opgaven til perfektion. Privat er Sofi kæreste med den adelige Otto, som bor sammen med sin dominerende mor på familiens gods og aldrig rigtigt har forstået at sætte pris på Sofis karriere. Sofis topchefer i firmaet presser på for fornyelse, men hun vil helst køre firmaet videre i sin fars ånd. Hun indvilger dog nødtvunget i at tage konsulenten Peder Wikingson med ombord. Den maskuline playboy, Peder, har altid været fascineret af fænomenet Sofi Enhörning, og bliver ikke skuffet da han endelig møder hende. Sofi forsøger at holde stand, men må snart se sig udstillet på forsiden af sladderpressen.

Her er både underholdning og sex, mens klicheerne står i kø. Hvis man kan se bort de overfladiske personbeskrivelser og bare nyde underholdningen, er dette et god bud på en hurtigt læst bog.

Bogen lægger sig i slipstrømmen efter Simona Ahrnstedts serie, som starter med Arvingen. Det litterære niveau kan sammenlignes med Danielle Steel.