Bøger / faglitteratur

Astrologi og succes : en astrolog fortæller


Beskrivelse


Karen Boesen fortæller om livet som astrolog og giver gode tips og vejledninger til kommende astrologer. Hun har primært arbejdet med astrologi inden for erhvervslivet, og bogen indeholder bl.a. analyser i forhold til virksomheder og erhvervsfolk samt gennemgang af etableringsanalyser for virksomheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 19. feb. 2019

Bog skrevet af pensioneret astrolog om sit job som erhvervsastrolog og med råd til kommende og nuværende astrologer. For voksne med interesse i astrologi.

Bogen omhandler livet som astrolog og giver gode tips og vejledninger til kommende astrologer. Forfatteren beskriver i begyndelsen en del, hvad andre astrologer gør galt i mødet med klienten. Hun har primært arbejdet med astrologi inden for erhvervslivet. Bogen indeholder derfor en del analyser af fx Legos horoskop, og på det personlige plan kendte erhvervsfolks. Forfatteren gennemgår også fx etableringsanalyser for virksomheder, leder/medarbejderudvælgelse & udvikling, særlige astrologiske begreber og planeter, som hun har fundet af afgørende betydning for sit arbejde. Der er et righoldigt noteapparat for astrologer efter hver analyse.

Bogen er skrevet rimelig letlæst med et par slåfejl. Den henvender sig primært til folk, der har viden om astrologiske begreber, og her vil den være til stor inspiration. Bogen er præget af forfatterens store viden om emnet, og at hun er en kapacitet inden for sit fag.

Det er ikke kun astrologi, der bliver brugt i erhvervslivet, men også clairvoyance: SpirituelLedelse i astrologisk perspektiv . Forfatteren står også bag denne: Ledelse i astrologisk perspektivDet er ikke kun astrologi, der bliver brugt i erhvervslivet, men også clairvoyance: Spirituel . Forfatteren står også bag denne: .