Bøger / skønlitteratur / roman

Bjerget


Beskrivelse


Krimi. Familiefaderen Jeremiah Salinger sætter ægteskab og eget sind over styr, i opklaringen af tre bestialske mord på tre unge mennesker.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 4. aug. 2017

Nervepirrende og uhyggelig thriller om et bestialsk mord på tre unge mennesker og familiefaderen Jeremiah som forsøger at opklare mordene. For alle læsere af thrillere.

Familiefaderen Jeremiah Salinger lider af Post Traumatisk Stress Syndrom efter en voldsom ulykke på en gletsjer. Han vender langsomt tilbage til livet takket være sin kone og femårige datter. Men da hans svigerfar Werner fortæller ham om Bletterbach-mordene, forsvinder Jeremiah ind i opklaringen af tre bestialske mord på unge mennesker, som mange år forinden er forsvundet på et bjerg. Langsomt forgiftes og besættes hans sind af opklaringen af mordene og han er på randen af vanvid.

En virkelig anbefalesesværdig thriller, som holder læserens interesse og opmærksom fanget til sidste side.

Ønskes andre lignende thrillere, kan Jo Nesbøs forfatterskab anbefales. Selvom "Bjerget" ikke er en del af en serie med en gennemgående karakter, ligner de hinanden i forhold til fortælleformen. Nesbøs første bog om politimanden Harry Hole, hed Flagermusmanden.


litteratursiden.dk

d. 18. sep. 2017

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 18. sep. 2017

Den dramatiske thriller kombinerer på bedste vis en gammel uopklaret mordgåde med overtro, hemmeligheder og storslået natur i Sydtyrol. Amerikaneren Jeremiah Salinger er manuskriptforfatter til dokume...


Kristeligt dagblad

d. 4. nov. 2017

af

af

Mie Petersen

d. 4. nov. 2017


Politiken

d. 4. sep. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 4. sep. 2017