Bøger / faglitteratur / opskrifter

Blomsterbergs lækkerier


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


49 opskrifter på lækkerier man kan lave sammen med sine børn.

Indhold

Skærekager og muffins ; Eftermiddags-godt ; Konfekt, kugler og knas ; Is og desserter ; Småt, sødt og godt ; Saft, marmelade m.m. ; Chokolade


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2011

af

af

Lene Kristiansen

d. 7. nov. 2011

Bagning er i høj kurs for tiden, og i Blomsterbergs familiebagebog er der bageoplevelser for både for små og store børn.

Mette Blomsterberg har sine 2 døtre, Maja og Laura med på forsidebilledet, for både er de med i køkkenet, og så er det en bagebog med opskrifter i børnehøjde. Nogle af opskrifterne er fra fjernsynsudsendelserne "Det søde liv", hvor børnene også af og til var med, men de fleste af de 49 opskrifter er nye i Blomsterbergregi inkl. gamle , elskede kendinge som gulerodskage, drømmekage o.lign. Bogen er opdelt i 5 afsnit som foruden kager, boller, muffins. o.lign også har is, desserter, konfekt, saft, marmelade og chokolade med. Opskrifterne er overskuelige, og køkkenvante større børn kan godt klare mange af dem selv. Ved hver desuden tips om servering, holdbarhed og evt. ingrediensforklaringer. Ved hver opskrift foto af anstrengelserne: fristende, pæne og sirlige - Mette Blomsterbergs varemærke.

Den fantasifulde Rosas kagebog, 2011, og Heibergs vilde dessertcirkus, 2010, er blandt de sidste udkomne søde kogebøger for børn, og denne føjer sig fint ind med mere traditionelle opskrifter.

En kvalitetsbagebog helt på børnenes præmisser med alt det, børn godt kan lide. Og når man nu spiser sund mad til daglig, som Mette Blomsterberg siger i forordet, så kan det søde køkken godt få grønt lys, specielt når man tager udgangspunkt i de gode råvarer.