Bøger / skønlitteratur / roman

Bødlens værksted


Beskrivelse


Krimi. I femte roman med FBI-agenten Smoky Barrett i hovedrollen står hun overfor den måske mest modbydelige og udspekulerede seriemorder i hendes karriere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 3. juli 2018

Er du som mange andre spændingslæsere fascineret af det ultimative onde i form af seriemordere? Så kom med på et bloddryppende besøg i en uhyggelig seriemorders værksted i godt selskab med den kvindelige FBI-agent Smoky Barrett som står ansigt til ansigt med et ualmindeligt modbydeligt og udspekuleret menneskeligt rovdyr.

I denne femte bog med Smoky Barrett som hovedperson er Smoky højgravid og så nær lykken igen som hun kan komme efter hendes mand og barn blev offer for en seriemorder, som også forårsagede et fysisk ar i Smokys ansigt. I den nye sag bliver hun kaldt ud til en skræmmende mordscene, hvor tre familier er blevet brutalt slagtet. Smoky beskriver førstehåndsindtrykket: "Jeg rynker på næsen ad stanken af lig. Den hænger i luften, er tung og næsten til at skære i, og det går op for mig (som det altid gør), at jeg helt bogstaveligt hiver de døde ned i lungerne, hver gang jeg trækker vejret." Og på væggen i det her dødens hus er denne besked til Smoky: "Undvigere skal bøde. Hjælp os med at få retfærdighed, Smoky Barrett". Snart står Smoky ansigt til ansigt med den måske værste seriemorder i sin karriere. Første bog i serien på nu 5 bøger er Skyggen.

Super underholdende "page-turner", og en barsk råt for udsødet spændingsbog med en sympatisk hovedperson med et ret cool klingende navn, Smoky Barrett.

En anden roman med seriemordere på jagt efter lovens folk er fx Dødens stemmer af S.J. Bolton.


litteratursiden.dk

d. 26. juli 2018

af

af

Lene Jensen

d. 26. juli 2018

Grum, grummere, grummest. Femte bind i serien om FBI-agenten Smoky Barrett er rædselsvækkende og fremragende. Smoky, der er højgravid, og hendes faste team James, Callie og Alan kaldes til Colorado, ...