Bøger / faglitteratur / kogebøger

Byg din egen burger


Beskrivelse


Opskrifter på burgere. Med firedelte sider, så man kan kombinere boller, dressing, bøffer og tilbehør på mange tusinde forskellige måder. Inklusive burgere med fisk, vegetariske, veganske, gluten- og laktosefri, slankeburgere og stenalderkost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2015

af

af

Erik Elkjær Koch

d. 6. juli 2015

Inspirerende bog med burgeropskrifter til enhver lejlighed. Kan anvendes af både børnefamilier, burgerentusiaster, vegetarer, veganere, folk, der vil undgå gluten eller laktose, eller søger slankemad og stenalderkost.

Bogens sider er delt i fire og samlet i spiral bag fast ryg, så man, ved at bladre sektionerne separat, kan sammensætte mere end 60.000 forskellige kombinationer af boller, tilbehør, bøffer, og dressinger. Hver opskrift er nummereret og ledsages af fotografi samt symboler, som gør det nemt at finde opskrifter til særlige behov. Desuden er det estimerede tidsforbrug angivet. Bagest i bogen er en række grundopskrifter, eksempler på gode kombinationer, samt register.

Underholdende opskriftsbog med mange muligheder for variation og fornyelse af den traditionelle burger, som f.eks. rodfrugtbøf, krabbebøf eller en "bolle" af svampe eller ris.

De senere år er der kommet flere udmærkede kogebøger med fokus på burgeren, bl.a. De bedste burgereBurgere!Verdens bedste burgereWebers burger, Burgere! og Verdens bedste burgere, og til grillen Webers burgerDe senere år er der kommet flere udmærkede kogebøger med fokus på burgeren, bl.a. De bedste burgere, og Verdens bedste burgere, og til grillen Webers burgerDe senere år er der kommet flere udmærkede kogebøger med fokus på burgeren, bl.a. De bedste burgere, Burgere! og , og til grillen Webers burgerDe senere år er der kommet flere udmærkede kogebøger med fokus på burgeren, bl.a. De bedste burgere, Burgere! og Verdens bedste burgere, og til grillen .