Bøger / faglitteratur / vejledninger

Christina Wedels guide til at se godt ud : (også efter de 45) : få det bedste ud af dit klædeskab og din krop med stylistens effektive og enkle metoder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 12. sep. 2017

Når kroppen og håret ændrer sig i overgangsalderen, er det tid til at tage sin garderobe og skønhedsrutiner op til revidering. For alle kvinder over 45 år.

Bogen kombinerer fakta om overgangsalderen med styling tips om tøj og hår. I første kapitel har forfatteren Christina Wedel interviewet diverse fagfolk om hvorfor og hvordan kvinder går i overgangsalderen. I de følgende afsnit hjælper hun dig til at identificere hvilken stil- og kropstype du er. Hver kropstype bliver beskrevet og der nævnes hvilken tøjstil, der passer godt til den enkelte kropstype. Indkøb af det rigtige undertøj har et kapitel for sig og det samme har tips til skønhedspleje. Forfatteren har desuden interviewet otte kvinder som deler ud af deres tricks og metoder til en personlig stil. Bogen er illustreret med farvetegninger.

En pæn og ligetil bog hvis force er, at den henvender sig til en bestemt målgruppe og kombinerer oplysninger om overgangsalderen med stylingtips. Den er læsevenlig og konkret i sine eksempler. En oplagt gaveidé til en kvindelig bekendt over 45 år.

Søger man mere viden om overgangsalderen fra et medicinsk synspunkt kan man finde det i fx OvergangsalderenStyleguideFra OK til lækker. Stylisters guide til den mest klædelige påklædning til din kropstype kan man også læse om i bl.a. Styleguide og Fra OK til lækkerSøger man mere viden om overgangsalderen fra et medicinsk synspunkt kan man finde det i fx Overgangsalderen. Stylisters guide til den mest klædelige påklædning til din kropstype kan man også læse om i bl.a. og Fra OK til lækkerSøger man mere viden om overgangsalderen fra et medicinsk synspunkt kan man finde det i fx Overgangsalderen. Stylisters guide til den mest klædelige påklædning til din kropstype kan man også læse om i bl.a. Styleguide og .