Bøger / faglitteratur / kogebøger

Comfort food til venner og familie


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 30. jan. 2019

Hygge-kogebog om madlavning til og med venner og familie, hvor der er fokus på tid til madlavning med friske, bæredygtige ingredienser.

Forfatteren til denne kogebog med comfort food vil gerne slå et slag for at lave enkel, bæredygtig og økologisk mad hver dag. Hun har en holdning til mad og til at bruge tiden på at lave den. Her er mad til at spise i løbet af dagen, måltiderne i familien, kærlighed til grønsager, supper til enhver årstid, salater, syltning, brød og sødt. Bagest er et alfabetisk indeks. Ingredienserne er primært alment kendte med mange grøntsager, men også med fisk og kød. Der er farvefotos af retterne og stemningsbilleder ind imellem. Til retterne hører en lille fortælling. Her er fiskesuppe, steaksalat, grønsagspickles, rosenbrød og meget mere.

Kvalitetskogebog med lækre, sunde retter - uden at være fanatisk med noget. Der lægges vægt på at bruge tid i køkkenet med madlavningen og bruge gode, sunde råvarer.

Forfatteren har lavet en del kogebøger, senest årstidskogebøger som VintermadGæstebud med fokus på grønt samt at undgå madspild. Hahnemanns bøger er i den nordiske stil, som fx GæstebudForfatteren har lavet en del kogebøger, senest årstidskogebøger som Vintermad med fokus på grønt samt at undgå madspild. Hahnemanns bøger er i den nordiske stil, som fx .