Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De 3 : historier om 2 hårde hunde og 1 kat


Beskrivelse


Fem historier om de hårde hunde, Carlo og Simba, som slår sig sammen med den lille kat, Gerda Røvlund, og kommer ud for en masse skægge, uhyggelige, farlige og overraskende oplevelser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 3. okt. 2017

5 barske historier om de hårde hunde, Carlo og Simba, som slår sig sammen med den lille kat, Gerda Røvlund, og kommer ud for en masse skægge, uhyggelige, farlige og overraskende oplevelser. Fra 8 år. Oplæsning fra 5 år. En herlig oplevelse for både børn og voksne.

Samlet udgave af 4 bøger samt en ny historie om hundene Carlo og Simba og den lille kat, Gerda Røvlund, som er fulde af ideer og kommer ud for en masse oplevelser. En blanding af håndskrevet historie og tegneserie, og talebobler hvor nogle ord er skiftet ud med tegninger. I et efterskrift fortæller Jens Raahauge om bøgernes formål og tilblivelse, og om sine erfaringer med brugen af dem som lærer og skoleleder.

Historierne er fulde af gakket humor og tekst og tegninger følges ad i en sjov blanding. Der er flotte helsides tegninger og rebusagtige talebobler, hvor billeder erstatter ord. Det er sjovt og vildt, og ind imellem lidt uhyggeligt. Beregnet til læsetræning for de lidt øvede og god til højtlæsning.

Sjov og skør som Oscar K's letlæsningsbog Hugo og Holger og den afskyelige snemand og samme crazykomik som i Jakob Martin strids Den utrolige historie om den kæmpestore pære, som også er for de lidt mindreHugo & Holger og den afskyelige snemandDen utrolige historie om den kæmpestore pæreSjov og skør som Oscar K's letlæsningsbog Hugo og Holger og den afskyelige snemand og samme crazykomik som i Jakob Martin strids , som også er for de lidt mindre.


Standart

Årg. 32 nr. 1 (2018

af

af

Rikke Schmidt Maltesen

Årg. 32 nr. 1 (2018