Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De udstødte


Beskrivelse


Fantasy. Daniel skjuler Luce for hendes fjender på englekostskolen Shoreline. Samtidig bliver de to unges kærlighed sat på en hård prøve, da Luce finder ud af mere om sin fortid.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2011

af

af

Pia Boisen Michelsen

d. 10. maj 2011

Anden del af den romantiske dark fantasy serie Fallen for piger fra 12 år om engle, dæmoner og udødelig kærlighed.

17-årige Luces kæreste Daniel og hans ærkefjende Cam aftaler en våbenhvile i englekrigen for at beskytte Luce. Luce kommer på en stærkt bevogtet englekostskole, hvor hun begynder at finde ud af mere om sine tidligere liv. De sørgelige konsekvenser af hendes og Daniels forbandelse begynder langsomt at gå op for hende, imens en ny fjende - De udstødte - venter på at slå til. Anden del af Fallen byder på en medrivende handling fra start til slut, kombineret med et flydende og lettilgængeligt sprog. Serien benytter sig af mange af de samme virkemidler som fx Tusmørke-serien. Den underskønne overnaturlige Daniel, den (u)almindelige Luce og deres store problematiske kærlighed, hvor Luce brænder op, hver gang de bliver intime, for derefter at blive reinkarneret igen og igen. Luce er dog en ret nuanceret trivi-hovedperson. Hun forholder sig meget til sine omgivelser, og ender med at træffe en overraskende beslutning, som er lidt af en cliffhanger. Der er planlagt fire bind i serien.

Udover Tusmørke-serien ligger bogen tæt på serier som fx The vampire diaries, De udødelige og Beautiful dead.

Anden del af højromantisk dark fantasy serie om engle og udødelig kærlighed. En fin tilføjelse til genren, som nok skal glæde sit publikum.